Aurora Gold Kruidenkaas

Aurora Gold Fenegeriek

Aurora Gold Fenegeriek

Aurora Gold Fenegriek is een milde kaas met een nootachtige smaak dankzij de fenegriekzaadjes die zijn toegevoegd. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping lactosevrij. Verkrijgbaar als 4.5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.

Lees meer

Aurora Gold Italiaanse kruiden

Aurora Gold Italiaanse kruiden

De heerlijk jonge Aurora Gold kaas met Italiaanse kruiden doet denken aan pizza en is dan ook zeer geschikt om te gebruiken in en over pasta’s of ovengerechten. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping is de kaas lactosevrij. Verkrijgbaar als 4,5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.

Lees meer

Aurora Gold Knoflook Basilicum

Aurora Gold Knoflook Basilicum

Aurora Gold Basilicum Knoflook is een lekkere hartige Goudse kaas die zowel in een gerecht, als op de boterham of als snack goed smaakt. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping is de kaas lactosevrij. Verkrijgbaar als 4,5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.

Lees meer

Aurora Gold Knoflook Basilicum Broodkaas

Aurora Gold Knoflook Basilicum Broodkaas

Aurora Gold Broodkaas Knoflook Basilicum heeft een frisse, kruidige smaak. Door de vorm is de kaas ideaal om plakjes van te snijden en doordat er geen plastic coating omheen zit, kan de kaas in z’n geheel worden gebruikt. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Kan lactose bevatten. Verkrijgbaar als blok van 1.5 kg.

Lees meer

Aurora Gold Oriental

Aurora Gold Oriental

Deze gele kaas dankt zijn mooi, opvallend kleurtje aan Kurkuma. Oriëntaalse kruiden zoals komijn, kaneel en knoflook zorgen voor de kruidige, lichtzoete smaak die kenmerkend is voor Aurora Gold Oriental. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping lactosevrij. Verkrijgbaar als 4.5 kg kaas of vacuümverpa...

Lees meer

Aurora Gold Wortel

Aurora Gold Wortel

Aurora Gold Wortel krijgt zijn oranje kleur door de toevoeging van Demeter wortelsap. De kaas rijpt minstens 4 weken en is heerlijk zacht en licht zoet van smaak. Een favoriet voor de kinderen! De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping lactosevrij. Verkrijgbaar als 4.5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.

Lees meer

Aurora Gold Fenegeriek-Koriander

Aurora Gold Fenegeriek-Koriander

Aurora Gold Fenegriek-Koriander dankt zijn nootachtige smaak aan de fenegriek en koriander zaadjes die in de kaas zijn verwerkt. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping lactosevrij. Verkrijgbaar als 4.5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.  

Lees meer

Aurora Gold Eekhoorntjesbrood

Aurora Gold Eekhoorntjesbrood

De populaire, verrassende kaas met stukjes eekhoorntjesbrood, twee soorten peper en ui. Aurora Gold Eekhoorntjesbrood is een heerlijk aromatische kaas, die zeer goed bij pasta’s past. Door verhitting komt de eekhoorntjesbroodsmaak nog beter naar voren. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping is de kaas l...

Lees meer

Aurora Gold Brandnetel Ui

Aurora Gold Brandnetel Ui

Aurora Gold Brandnetel-Ui is een heerlijke jonge kaas die zijn hartige smaak verkrijgt door de toevoeging van brandnetelblaadjes en stukjes ui. Door de jonge leeftijd is de kaas nog heerlijk romig, de groene kruiden zorgen voor een frisse toets. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping is de kaas lactosevrij. ...

Lees meer

Aurora Gold Mimolette DEMETER

Aurora Gold Mimolette DEMETER

De kleine oranje, ronde kaas wordt gemaakt melk afkomstig van onze Demeter boeren, de Demeter wortelsap die wordt toegevoegd zorgt voor een licht zoete noot. De kaas heeft een vetgehalte van 40-45% in droge stof. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping is de kaas lactosevrij. Verkrijgbaar als ronde kaas van ...

Lees meer

Aurora Gold Omega Honingklaver

Lees meer

Aurora Gold Cranberry Gember Broodkaas

Aurora Gold Cranberry Gember Broodkaas

Aurora Gold Broodkaas Cranberry Gember heeft een frisse, prikkelende smaak. Door de vorm is de kaas ideaal om plakjes van te snijden en doordat er geen plastic coating omheen zit, kan de kaas in z’n geheel worden gebruikt. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Kan lactose bevatten. Verkrijgbaar als blok van 1.5 kg.

Lees meer

Aurora Gold Smoked Chili

Aurora Gold Smoked Chili

Aurora Gold Smoked Chili is een jonge kaas met over hout gerookte chili pepers. Hij is aangenaam (niet te) scherp en heeft een lichte rook smaak. De kaas is gemaakt op traditioneel Nederlandse wijze, met vegetarisch stremsel en gepekeld in zeezout. Door rijping lactosevrij. Verkrijgbaar als 4.5 kg kaas of vacuümverpakte stukjes.

Lees meer