HomeAurora › Familiebedrijf

Familiebedrijf

In 1980 begonnen Harry en Janny ten Dam met de kaasmakerij De Dageraad. Inmiddels, meer dan 35 jaar later, is de De Dageraad uitgegroeid tot een florerend familiebedrijf waar de ouders samen met hun kinderen Manon, Tim en Daan het bedrijf uit hebben gebouwd tot een innovatieve onderneming.

De kaasproductie vindt plaats in Nederland en een innovatief en modern kaaspakhuis staat net over de Duitse grens in Kranenburg. Vanwege de intensieve contacten met het buitenland, koos de familie voor een internationale naam: Aurora.

Inmiddels staat Aurora synoniem voor heerlijke biologische en biodynamische kaas. 

De visie van familie Ten Dam: "Wij willen op een manier biologische en duurzame voedingsmiddelen produceren, waarbij wij de biologische landbouw bevorderen om één gezond milieu te creëren voor mens, dier en de natuur. Met onze kazen willen wij een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Dit alles in samenwerking met onze melkleveranciers om te komen tot inhoudelijk gezond samengestelde melk van een hoge kwaliteit. Kaas geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur."

Familiebedrijf